Strona główna » Polityka prywatności
Kontakt
  • E-mail:kontakt@sztachety24.pl
  • Telefon+48 730-660-552
  • Godziny działania sklepubiuro: 8.00-16.00, sklep internetowy: 24/7
Opinie Klientów
  • sztachety drewniane mazowieckie

    Sztachety drewniane proste - góra okrągła - 1,0mOcena produktu 5/5

    Polecam szczerze, produkt najwyższej jakości , transakcja wzorowa, kontakt idealny, dostawa z tolerancją +/- 1 godz. po prostu miód:-) Cała Częstochowa pozdrawia Sopotnię Wielką i jej najprzedniejszego…
  • wilgotność sztachet

    Sztachety drewniane proste - góra okrągła - 1,1mOcena produktu 5/5

    Towar zamówiłem na podstawie opinii i wcześniejszym zamówieniu próbek. Jestem bardzo zadowolony gdyż sztachety są takie jak w opisie i na zdjęciach czyli suche i bardzo dobrze wykonane. Szybka dostawa,…
  • sztachety drewniane szlifowane

    Sztachety drewniane proste - góra prosta - 1,2mOcena produktu 5/5

    Mam porównanie do sztachet z kilku stolarni z mojej okolicy gdzie najpierw szukałem. Przepaść jakościowa nie do opisania. Nie wiem czy to zaleta drewna czy zwyczajnie doświadczenia, może narzędzi? Nie…
  • Sztachety drewniane precyzyjnie szlifowane

    Sztachety drewniane proste - góra prosta - 1,0mOcena produktu 4/5

    świetne sztachetki, starannie wyszlifowane, duuuużo ładniejsze niż w pobliskich marketach budowlanych, cenowo nieźle choć transport podnosi cene, ale i tak wyszło taniej niż w Casto.... a jakość nieporównywalna…
  • sztachety na bramę

    Sztachety drewniane proste - góra prosta - 1,5mOcena produktu 5/5

    W pierwszej kolejności chciałam podziękować za poświęcony czas i udzielone wskazówki! Mam nadzieję, że nie byliśmy zbyt natrętni :) Ale największe podziękowania należą się za sztachety - SUPER PERFEKCYJNE!…

Polityka prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady przetwarzania danych osobowych oraz plików cookies pozyskanych przez sklep internetowy SZTACHETY24.PL pod adresem internetowym https://www.sztachety24.pl (zwany dalej „Sklepem internetowym”), który jest prowadzony przez Produkcja i Sprzedaż Wyrobów Drzewnych Jan Skrzyp z siedzibą w Sopotnia Wielka 383, 34-341 Sopotnia Wielka (zwanym dalej „Właścicielem Serwisu”)

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, że:

1. Administratorem danych osobowych jest: Produkcja i Sprzedaż Wyrobów Drzewnych Jan Skrzyp z siedzibą w Sopotnia Wielka 383, 34-341 Sopotnia Wielka, kontakt@sztachety24.pl

2. Dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji zamówień składanych w Sklepie internetowym, rozpatrzenia ewentualnych reklamacji oraz do świadczenia usług drogą elektroniczną w zakresie prowadzenia konta osoby korzystającej ze Sklepu internetowego, a po wyrażeniu dodatkowej zgody, także w celu przesyłania informacji handlowych drogą elektroniczną.

3. Każdej osobie, która podaje swoje dane osobowe w Sklepie internetowym przysługuje prawo dostępu do ich treści oraz ich poprawiania lub usunięcia. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji celów związanych z korzystaniem ze Sklepu internetowego. Sklep internetowy realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

4. Dane osobowe podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych w celu realizacji umów zawartych za pośrednictwem Sklepu internetowego.

5. Każdej osobie korzystającej ze Sklepu internetowego przysługuje prawo kontroli przetwarzania jej danych osobowych:
  1. ich sprostowania,

  2. usunięcia,

  3. ograniczenia przetwarzania,

  4. przenoszenia danych

  5. wniesienia sprzeciwu,

  6. cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.

6. Mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) w zakresie naruszenia prawa do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO;


Zabezpieczenie danych osobowych.
 

1. Właściciel Serwisu oświadcza , iż ochrona danych osobowych w Sklepie internetowym jest dla niego sprawą bardzo ważną, dlatego gwarantuje poufność wszelkich udostępnionych danych osobowych. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

2. W celu zabezpieczenia danych osób korzystających ze Sklepu internetowego, Właściciel Serwisu stosuje protokół SSL.

3. W celu zapewnienia zabezpieczenia ochrony danych osobowych osoby korzystające ze Sklepu internetowego zobowiązane są do ochrony loginu oraz hasła, służących do zalogowania się w Sklepie internetowym. Osoby korzystające ze Sklepu internetowego ponoszą odpowiedzialnością za udostępnienie osobom trzecim loginu i hasła służących do zalogowania się w Sklepie internetowym.

4. Dane osobowe są gromadzone z należytą starannością i odpowiednio chronione przed dostępem do nich przez osoby do tego nieupoważnione.

5. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności Sklepu internetowego, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego Sklepu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

6. W Sklepie internetowym mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Sklepu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez Sklep SZTACHETY24.PL Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co do któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.


Przejdź do strony głównej