Strona główna » Recenzje
Kontakt
  • E-mail:kontakt@sztachety24.pl
  • Telefon+48 730-660-552
  • Godziny działania sklepubiuro: 8.00-16.00, sklep internetowy: 24/7
Opinie Klientów

Recenzje

sztachety drewniane szlifowane

Sztachety drewniane proste - góra okrągła - 1,3m

Ocena produktu 5/5

Wszystko w jak najlepszym porządku. Najładniejsze sztachety jakie znalazłam w czasie poszukiwań i co najważniejsze od ręki. Dziękuję i polecam

Autor recenzji: Agnieszka mazowieckie
Data napisania recenzji: 24-05-2021

sztachety drewniane mazowieckie

Sztachety drewniane proste - góra okrągła - 1,0m

Ocena produktu 5/5

Wczoraj odbierałem zamówienie osobiście, wcześniej podjechałem obejrzeć i zamówić, dzisiaj maluję :) Deski ładnie wysuszone, dobrze się malują. Mogę polecić! Jedna uwaga, na miejscu płatność tylko gotówką (nikt mnie nie uprzedził), musiałem gnać do Jeleśni do najbliższego bankomatu - oczywiście to nie wielki problem :) Pozdrawiam

Autor recenzji: R.M
Data napisania recenzji: 29-04-2021

Sztachety drewniane proste - góra okrągła - 1,8m

Sztachety drewniane proste - góra okrągła - 1,8m

Ocena produktu 5/5

POLECAM w 100% ! wszystko zgodne z opisami, przepis impregnacji zatwierdził nasz Pan lokalny "Złota Rączka" który robi nam płot, sam podobnie robi od lat i poleca taki zestaw środków. Pewnie zgłosi się do Was po sztachety bo nie mógł wyjść zachwytu kiedy robił z naszymi :)

Autor recenzji: Kasia G.
Data napisania recenzji: 24-04-2021

sztachety z drewna świerkowego

Sztachety drewniane proste - góra okrągła - 1,5m

Ocena produktu 5/5

Dziękuję za szybką dostawę i super sztachetki! Oglądałem u kilku lokalnych stolarzy, tego się nie da porównać. Nie wiem z czego wynika taki rozrzut w jakości wykonania ale cieszę się że tu trafiłem pozdrawiam MJ

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 23-04-2021

sztachety szlifowane

Sztachety drewniane proste - góra okrągła - 1,2m

Ocena produktu 5/5

Witam. Na początku zaznaczę, że realizacja była błyskawiczna, paleta całą owinięta folią, szczelnie i bezpiecznie - pytałam u innych dostawców to terminy po 2-3 tygodnie i dłużej. Same sztachety dokładnie jak opisują inni, bardzo suche i pięknie wyszlifowane. Jesteśmy już po malowaniu i naprawę jestem pozytywnie zaskoczona, drewno dobrze chłonie impregnat i po pomalowaniu wygląda bajecznie w kolorze pinia. W podjęciu decyzji o zakupie bardzo pomogły nam komentarze, dlatego czujemy się zobowiązani wystawić swój. Szkoda, że w sklepie sztachety24.pl nie da się od razu zakupić akcesoriów takich jak śruby, farby, poprzeczki i inne potrzebne rzeczy do płotu - wtedy odpada dużo czasu na poszukiwania po innych miejscach. Reasumując POLECAMY każdemu kto chce mieć spokojną głowę przy zakupie sztachet!

Autor recenzji: Barbara
Data napisania recenzji: 20-04-2021

sztachety ogrodzeniowe

Sztachety drewniane proste - góra prosta - 1,8m

Ocena produktu 5/5

Witam serdecznie. To już drugi zakup, tym razem z wysyłką i tak jak kilka lat temu kiedy odbierałem sztachety osobiście tak i teraz jestem BARDZO ZADOWOLONY. Jakość sztachet jest nadal na wysokim poziomie, doszły nowe wzory i nowa strona - super wiedzieć jak się rozwijacie i robicie kawał fachowej roboty. Dodam jeszcze, że co najmniej dwie osoby z mojej rodziny w międzyczasie nabyły u was deseczki po obejrzeniu mojego płotku :) Obecnie tamten płot ma coś około 7-8 lat, musiałbym dokładnie poszukać, ale pewnie niewiele się pomyliłem - wygląda na ten moment rewelacyjnie, nic mi nie popękało, deski proste jak w dniu montażu - co jakiś czas oczywiście wg państwa sugestii się nim odpowiednio zajmuję. No to chyba tyle, raz jeszcze dziękuję za kolejny udany zakup. Wszystkiego dobrego!

Autor recenzji: Adam R.
Data napisania recenzji: 07-04-2021

Sztachety drewniane proste - góra okrągła - 1,8m

Sztachety drewniane proste - góra okrągła - 1,8m

Ocena produktu 5/5

Mogę potwierdzić przeczytane tu komentarze w 100%. Szybki i udany zakup, sztachety pierwsza klasa. Dziękuję i na pewno będę wracał w razie potrzeby. pozdrawiam serdecznie

Autor recenzji: anonim Zabrze
Data napisania recenzji: 25-03-2021

wilgotność sztachet

Sztachety drewniane proste - góra okrągła - 1,1m

Ocena produktu 5/5

Towar zamówiłem na podstawie opinii i wcześniejszym zamówieniu próbek. Jestem bardzo zadowolony gdyż sztachety są takie jak w opisie i na zdjęciach czyli suche i bardzo dobrze wykonane. Szybka dostawa, dobry kontakt, polecam w 100%

Autor recenzji: Leszek
Data napisania recenzji: 23-03-2021